Bad og våtrom

Pålitelig partner for bygging av nye bad og våtrom. Med vår omfattende ekspertise innen våtrom, kan du være trygg på at du vil få et resultat av høy kvalitet som er sikkert og holdbart.

Vi forstår at det å bygge et nytt bad eller våtrom kan være en stor investering, og det er derfor vi tilbyr en personlig og skreddersydd tjeneste for å imøtekomme dine behov. Våre erfarne byggmestere vil samarbeide tett med deg for å sikre at arbeidet går smertefritt og i henhold til tidsplanen. Vi vil også sørge for at du alltid holdes oppdatert på fremdriften, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Planlegging og design: Vi vil arbeide med deg for å utvikle en plan og et design som passer dine behov og ønsker. Våre fagfolk har omfattende kunnskap om materialer og teknologi, og vil gi deg råd og veiledning om hvilke valg som vil gi deg den beste kvaliteten og verdien.

  • Montering av våtromsplater: Våre byggmestere er spesialister på montering av våtromsplater, som gir en vannsikker og holdbar overflate i bad og andre våtrom. Vi bruker kun høykvalitets materialer og moderne teknologi for å sikre at resultatet blir så bra som mulig.

  • Flislegging: Vi kan legge fliser i alle størrelser og design for å skape et bad eller våtrom som er både praktisk og stilfullt. Våre flisleggingstjenester inkluderer alt fra valg av fliser og materialer til montering og fuging.

  • Rørleggerarbeid: Våre erfarne rørleggere kan utføre alt fra installasjon av nye rør til reparasjon av eksisterende rør. Vi sørger for at alt rørleggerarbeid er i samsvar med de nødvendige standardene for våtrom, slik at du kan være sikker på at resultatet vil være trygt og pålitelig.

  • Elektrisk arbeid: Vi kan også utføre nødvendig elektrisk arbeid for å sikre at ditt nye bad eller våtrom har den riktige belysningen og kraften som trengs. Vi sørger for at alt elektrisk arbeid er i samsvar med de nødvendige standardene og forskriftene.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad eller våtrom.

Våre tjenester er tilgjengelige for både private og kommersielle kunder, og vi vil gjerne gi deg en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine behov og ønsker.

Uteområde

Vi bygger plattinger, terrasse og trapper tilpasset uteområde og samarbeider gjerne med andre på grøntområder.

Ferdigstilte prosjekter

Våre siste utførte prosjekter

Uttalelser fra kunder

3.9/5

T & T Bygg AS – Basert på 17 anmeldelser på Google

"Profesjonelt utført arbeid, og fornøyd med resultatet. Anbefales sterkt!"
"Pusset opp et bad for meg for et par år siden. Proft og kjapt gjort. Beste flisleggingen jeg noen sinne har sett."
"Fikk renovert utvendig tak og bytta vinduer. Hyggelige snekkere :)"

Ønsker du befaring av din eiendom i Horten og omegn?

Vår base er i Horten og har mange fornøyde kunder du kan kontakte etter vår befaring. Skriv kort hva du ønsker hjelp til, så hører vi fra oss sporenstreks.

Rehabilitering og restaurering | Bad og våtrom | Tilbygg og hagestue

Unn deg en snekker!

Vi har lang erfaring med rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom.

Noe annet trenger du hjelp til?

Litt om våre primærtjenester

Utleie stillas

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Why Choose Us

Benefit 1

A short description of the benefit.

Benefit 2

A short description of the benefit.

Benefit 3

A short description of the benefit.

Benefit 4

A short description of the benefit.