Om T & T Bygg AS

T&T-bygg as ble dannet i 2001 av Trond og Tore Nauf, først som ansvarlig selskap i 2001, senere endret til aksjeselskap i 2006. Det er for tiden 13 ansatte i T&T-bygg as, hvorav alle har fagbrev samt at daglig leder innehar mesterbrev. 

Vi setter utdanning høyt, og oppdaterer derfor ansatte jevnlig på nye lover og regler. T&T-bygg innehar tittelen «Godkjent bedrift», noe som forplikter firmaet på våtromsarbeider, til kun å samarbeide med firmaer som er godkjente for våtromsarbeider. For kunde betyr dette økt trygghet, ikke bare på kompetansen men også fordi T&T-bygg påtar seg hovedentreprisen og kunden forholder seg derfor til et firma.

Hovedsatsningsområdet vårt er rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom. Dette er noe firmaet har spesialisert seg på, over flere år. Hovedgruppen av kunder er i fra privat sektor, men vi har også et tett og kontinuerlig samarbeid med bla. Horten kommune og Horten boligbyggelag (USBL). Vi har gode rutiner i forhold til styring av underentreprenører, og har dyktige samarbeidspartnere innen graving, muring, rørlegger, vvs, elektro osv.

Kontaktinfo

Skriv til oss