Rehabilitering og restaurering

Vår ekspertise er rehabilitering og restaurering av boliger og næringsbygg. Vi har over 20 års erfaring innen dette feltet, og kan hjelpe deg med alt fra mindre oppussingsprosjekter til større restaureringer.

Vi forstår at det å gjennomføre rehabilitering og restaurering kan virke overveldende, og det er derfor vi tilbyr en omfattende og skreddersydd tjeneste for å møte dine behov. Våre kvalifiserte fagfolk vil samarbeide tett med deg for å sikre at arbeidet går smertefritt og i henhold til tidsplanen. Vi vil også sørge for at du alltid holdes oppdatert på fremdriften, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Fasadeoppussing: En moderne og stilfull fasade kan forbedre både utseendet og verdien på ditt hjem eller bedrift. Vi tilbyr alt fra overflatebehandling og maling til fullstendig rehabilitering av fasaden.

  • Restaurering av historiske bygninger: Hvis du har en historisk bygning som trenger restaurering, har våre eksperter den kunnskapen og erfaringen som kreves for å gjøre arbeidet riktig. Vi tar hensyn til de unike behovene til historiske bygninger, og sørger for at de restaureres på en måte som bevarer deres historiske verdi.

  • Vannskader: Vannskader kan være en stor hodepine, men vår tjeneste kan hjelpe deg å takle problemet raskt og effektivt. Vi tilbyr alt fra rørleggerarbeid og tørking til renovering av vannskadde områder.

  • Innvendig rehabilitering: Fra kjøkken og bad til soverom og stue, kan vi hjelpe deg å oppgradere og fornye ethvert rom i ditt hjem eller bedrift. Vi vil arbeide med deg for å skape et design som passer til din personlige smak og behov, samtidig som vi holder oss innenfor budsjettet.

  • Tilbygg: Hvis du har behov for mer plass i hjemmet eller bedriften, kan vi hjelpe deg med å bygge et tilbygg som passer dine behov og spesifikasjoner. Våre tilbygg er både funksjonelle og stilige, og vil gi deg den ekstra plassen du trenger.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre ditt hjem eller bedrift. Våre tjenester er tilgjengelige for både private og kommersielle kunder, og vi vil gjerne gi deg en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine behov og ønsker.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre ditt hjem eller bedrift.

Våre tjenester er tilgjengelige for både private og kommersielle kunder, og vi vil gjerne gi deg en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine behov og ønsker.

Uteområde

Vi bygger plattinger, terrasse og trapper tilpasset uteområde og samarbeider gjerne med andre på grøntområder.

Ferdigstilte prosjekter

Våre siste utførte prosjekter

Uttalelser fra kunder

3.9/5

T & T Bygg AS – Basert på 17 anmeldelser på Google

"Profesjonelt utført arbeid, og fornøyd med resultatet. Anbefales sterkt!"
"Pusset opp et bad for meg for et par år siden. Proft og kjapt gjort. Beste flisleggingen jeg noen sinne har sett."
"Fikk renovert utvendig tak og bytta vinduer. Hyggelige snekkere :)"

Ønsker du befaring av din eiendom i Horten og omegn?

Vår base er i Horten og har mange fornøyde kunder du kan kontakte etter vår befaring. Skriv kort hva du ønsker hjelp til, så hører vi fra oss sporenstreks.

Rehabilitering og restaurering | Bad og våtrom | Tilbygg og hagestue

Unn deg en snekker!

Vi har lang erfaring med rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom.

Noe annet trenger du hjelp til?

Litt om våre primærtjenester

Utleie stillas

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Why Choose Us

Benefit 1

A short description of the benefit.

Benefit 2

A short description of the benefit.

Benefit 3

A short description of the benefit.

Benefit 4

A short description of the benefit.