Tilbygg og uteområde

Med over 20 års erfaring i bransjen, er vi en pålitelig partner for tilbygg og utendørsprosjekter. Med vår omfattende ekspertise innen bygging av tilbygg og utendørsområder, kan du være trygg på at du vil få et resultat av høy kvalitet som er sikkert og holdbart.

Vi forstår at det å bygge et tilbygg eller utendørsområde kan være en stor investering, og det er derfor vi tilbyr en personlig og skreddersydd tjeneste for å imøtekomme dine behov. Våre erfarne entreprenører vil samarbeide tett med deg for å sikre at arbeidet går smertefritt og i henhold til tidsplanen. Vi vil også sørge for at du alltid holdes oppdatert på fremdriften, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Tilbygg: Vi kan bygge et tilbygg som passer dine behov og ønsker. Enten du ønsker et større kjøkken, en ekstra stue eller et ekstra soverom, vil våre entreprenører gi deg råd og veiledning om hvilke valg som vil gi deg den beste kvaliteten og verdien.

  • Utendørsprosjekter: Vi kan også hjelpe deg med å bygge en terrasse, en pergola, et utekjøkken eller et annet utendørsområde. Vi har omfattende kunnskap om materialer og teknologi som passer til utendørsprosjekter, og vil gi deg råd og veiledning om hvilke valg som vil gi deg den beste kvaliteten og verdien.

  • Planlegging og design: Vi vil arbeide med deg for å utvikle en plan og et design som passer dine behov og ønsker. Våre fagfolk har omfattende kunnskap om materialer og teknologi, og vil gi deg råd og veiledning om hvilke valg som vil gi deg den beste kvaliteten og verdien.

  • Fundamentering og grunnarbeid: Vi sørger for at fundamentet og grunnarbeidet er i henhold til de nødvendige standardene, for å sikre at tilbygget eller utendørsområdet vil være sikkert og holdbart i lang tid.

  • Rørleggerarbeid og elektrisk arbeid: Vi kan utføre nødvendig rørlegger- og elektrisk arbeid for å sikre at tilbygget eller utendørsområdet har de nødvendige rørene og elektriske installasjonene. Vi sørger for at alt arbeid er i samsvar med de nødvendige standardene og forskriftene.

  • Fasadearbeid: Vi kan hjelpe deg med å velge og installere fasadebelegg som passer ditt tilbygg eller utendørsprosjekt, slik at det vil se bra ut og

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine planer.

Våre tjenester er tilgjengelige for både private og kommersielle kunder, og vi vil gjerne gi deg en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine behov og ønsker.

Uteområde

Vi bygger plattinger, terrasse og trapper tilpasset uteområde og samarbeider gjerne med andre på grøntområder.

Ferdigstilte prosjekter

Våre siste utførte prosjekter

Uttalelser fra kunder

3.9/5

T & T Bygg AS – Basert på 17 anmeldelser på Google

"Profesjonelt utført arbeid, og fornøyd med resultatet. Anbefales sterkt!"
"Pusset opp et bad for meg for et par år siden. Proft og kjapt gjort. Beste flisleggingen jeg noen sinne har sett."
"Fikk renovert utvendig tak og bytta vinduer. Hyggelige snekkere :)"

Ønsker du befaring av din eiendom i Horten og omegn?

Vår base er i Horten og har mange fornøyde kunder du kan kontakte etter vår befaring. Skriv kort hva du ønsker hjelp til, så hører vi fra oss sporenstreks.

Rehabilitering og restaurering | Bad og våtrom | Tilbygg og hagestue

Unn deg en snekker!

Vi har lang erfaring med rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom.

Noe annet trenger du hjelp til?

Litt om våre primærtjenester

Utleie stillas

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Why Choose Us

Benefit 1

A short description of the benefit.

Benefit 2

A short description of the benefit.

Benefit 3

A short description of the benefit.

Benefit 4

A short description of the benefit.