Varmpumpe og solskjerming

Er du lei av å betale høye strømregninger for oppvarming og kjøling av hjemmet ditt? Da kan en varmepumpe være løsningen du har lett etter!

Varmepumper blir stadig mer populære som en energieffektiv og miljøvennlig måte å varme opp og kjøle ned hjemmet ditt på. Her er ti fordeler med å installere en varmepumpe:

Topp 10 fordeler med varmepumpe

 1. Energisparing: Varmepumper bruker mindre energi enn tradisjonelle oppvarmingssystemer, og kan derfor bidra til å senke strømregningen din. I tillegg gir de fleste varmepumper mulighet for fjernstyring, slik at du kan justere temperaturen mens du er borte fra hjemmet, og spare enda mer energi.

 2. Miljøvennlig: Varmepumper bruker naturlige kilder som luft, jord eller vann for å varme opp eller kjøle ned hjemmet ditt, og reduserer dermed klimagassutslippene.

 3. Allsidighet: Varmepumper kan brukes til både oppvarming og kjøling av hjemmet ditt, og kan dermed erstatte behovet for både en varmeovn og aircondition.

 4. Komfort: Varmepumper gir en jevn og stabil temperatur i hjemmet ditt, og kan også bidra til å kontrollere luftfuktigheten.

 5. Lang levetid: Varmepumper er kjent for å ha en lang levetid, og med regelmessig vedlikehold kan de vare i opptil 20 år eller mer.

 6. Plassbesparende: Varmepumper tar opp minimalt med plass i hjemmet ditt, og krever ikke et eget rom som tradisjonelle oppvarmingssystemer.

 7. Lavt støynivå: Moderne varmepumper har vanligvis et lavt støynivå, og vil ikke forstyrre deg eller dine naboer.

 8. Bedre luftkvalitet: Varmepumper har innebygd luftfilter, som filtrerer ut støv, pollen og andre partikler fra luften i hjemmet ditt.

 9. Redusert vedlikehold: Varmepumper krever minimalt med vedlikehold, og krever vanligvis kun en årlig service for å holde dem i god stand.

 10. Økt eiendomsverdi: En varmepumpe kan øke verdien på eiendommen din, da det viser at hjemmet ditt er energieffektivt og miljøvennlig.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge ditt drømmebad eller våtrom.

Våre tjenester er tilgjengelige for både private og kommersielle kunder, og vi vil gjerne gi deg en uforpliktende konsultasjon for å diskutere dine behov og ønsker.

Jotan Markiser

Når det gjelder å forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet eller bedriftsbygget ditt, er Jotan Markiser et selskap som står for kvalitet, pålitelighet og kundeservice.

Jotan Markiser er en ledende leverandør av solskjermingsprodukter, inkludert markiser, screens og persienner, og de har over 40 års erfaring i bransjen. Selskapet er kjent for å levere kvalitetsprodukter og profesjonell installasjon til en konkurransedyktig pris.

Her er noen grunner til hvorfor du bør velge Jotan Markiser for dine solskjermingsbehov:

Når det gjelder å forbedre utseendet og funksjonaliteten til hjemmet eller bedriftsbygget ditt, er Jotan Markiser et selskap som står for kvalitet, pålitelighet og kundeservice.

Jotan Markiser er en ledende leverandør av solskjermingsprodukter, inkludert markiser, screens og persienner, og de har over 40 års erfaring i bransjen. Selskapet er kjent for å levere kvalitetsprodukter og profesjonell installasjon til en konkurransedyktig pris.

 1. Kvalitet: Jotan Markiser bruker kun kvalitetsmaterialer i sine produkter, noe som sikrer at de vil vare i mange år fremover. Deres solskjermingsprodukter er slitesterke, værbestandige og har høy UV-beskyttelse.

 2. Personlig service: Jotan Markiser tilbyr personlig service fra start til slutt. Deres team av eksperter vil hjelpe deg med å finne den beste solskjermingsløsningen for ditt behov, og gi deg råd om alt fra produktvalg til installasjon.

 3. Profesjonell installasjon: Jotan Markisers installasjonsteam er profesjonelt opplært og erfarne, og vil sørge for at solskjermingsproduktene dine blir installert på en trygg og sikker måte. De tar seg også tid til å sikre at produktene passer perfekt og fungerer optimalt.

 4. Konkurransedyktige priser: Jotan Markiser tilbyr konkurransedyktige priser på sine produkter og tjenester. De gir også gode garantier på produktene sine, noe som gir deg ekstra trygghet og sikkerhet.

 5. Et bredt utvalg av produkter: Jotan Markiser tilbyr et bredt utvalg av solskjermingsprodukter, inkludert markiser, screens og persienner. De har et bredt spekter av farger og design å velge mellom, slik at du kan finne en stil som passer perfekt til ditt hjem eller bedriftsbygg.

 6. Tilpassede løsninger: Jotan Markiser tilbyr også tilpassede løsninger for spesielle behov eller situasjoner, for eksempel skråvinduer eller store glassfasader.

 7. Erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, kan du være trygg på at Jotan Markiser har den kunnskapen og erfaringen som kreves for å gi deg den beste solskjermingsløsningen for ditt behov.

 8. Referanser: Jotan Markiser har en lang liste av fornøyde kunder som kan bekrefte deres gode arbeid og høye kvalitet på produkter og tjenester.


Kort sagt, når det gjelder solskjermingsprodukter og installasjonstjenester, kan du stole på Jotan Markiser

Uteområde

Vi bygger plattinger, terrasse og trapper tilpasset uteområde og samarbeider gjerne med andre på grøntområder.

Ferdigstilte prosjekter

Våre siste utførte prosjekter

Uttalelser fra kunder

3.9/5

T & T Bygg AS – Basert på 17 anmeldelser på Google

"Profesjonelt utført arbeid, og fornøyd med resultatet. Anbefales sterkt!"
"Pusset opp et bad for meg for et par år siden. Proft og kjapt gjort. Beste flisleggingen jeg noen sinne har sett."
"Fikk renovert utvendig tak og bytta vinduer. Hyggelige snekkere :)"

Ønsker du befaring av din eiendom i Horten og omegn?

Vår base er i Horten og har mange fornøyde kunder du kan kontakte etter vår befaring. Skriv kort hva du ønsker hjelp til, så hører vi fra oss sporenstreks.

Rehabilitering og restaurering | Bad og våtrom | Tilbygg og hagestue

Unn deg en snekker!

Vi har lang erfaring med rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom.

Noe annet trenger du hjelp til?

Litt om våre primærtjenester

Utleie stillas

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 4

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Why Choose Us

Benefit 1

A short description of the benefit.

Benefit 2

A short description of the benefit.

Benefit 3

A short description of the benefit.

Benefit 4

A short description of the benefit.