Personvernerklæring og samtykke for bruk av data hos ttbygg.no

Sist oppdatert: 08.10.21

Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

ttbygg.no og medfølgende tjenester eies og driftes av T & T Bygg AS.

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Patrick Gudmundsen er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og journal. Historikken rundt dine tidligere kjøp av tjenester og journalpliktig informasjon hos oss kan derfor ikke slettes. All annen informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det. 

Har du spørsmål angående informasjon i din journal, vennligst kontakt oss på tlf +47 91733960.


Deling av opplysninger til tredjepart
Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende. Vi vil kun dele informasjon hvis det er nødvendig, og dersom du har gitt samtykke, for å gi tilstrekkelig helsehjelp.

Bruk av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring
Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og finne ut mer om hvordan vi kan forbedre oss.


Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.


Google Analytics
Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.


Facebook Pixel
Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi ønsker å nå deg som har vært på vår side.


Slik kan du unngå cookies:
Dersom du ønsker unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Les her for å lære hvordan du kan deaktivere cookies på din nettleser: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Du kan også slette alle cookies manuelt i din nettleser.


Endringer av personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.


Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om ttbygg.no’s personvernerklæring, eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på tore@ttbygg.no.